Hjärnblödning

Men alltså. Jag får hjärnblödning. Jag har kollat på ”Kär och Galen”, den nya satsningen på Kanal 5, till och från i ungefär 10 minuter. Det är två par som tävlar mot varandra, vinnaren får gifta sig i TV. Publiken består av parens närmsta släkt och vänner, och med lite pålagda ljudeffekter och applåder låter det som om alla tycker att tävlingarna är roliga. Men det är de inte.

Hjärta, kärlek. Hjärnblödning av "Kär och galen" på TV.

Det är riktigt jävla pinsamt, inte ett dugg roligt. Jag får fan i mig hjärnblödning av hur idiotiskt det är. Tjejerna fnittrar för fullt, Sofia Wistam är helt obstinat och behöver verkligen en ny stylist. Själva tävlingsmomenten verkar bestå av att känna igen kroppsdelar och kunna saker om varandra. Jag hoppas verkligen att ingen jag känner gillar det här, för då kan jag nog inte hålla käften.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/hjarnblodning/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Alleknovember 15, 2011 kl. 21:45
  • Svara

  Haha så jäkla sant. Precis som ” svärföräldrar från helvetet”, sanslöst osmakligt och överdrivet. Jag kan ha vulgär humor men det är till och med för grovt för mig. ”kär och galen”, tjaa, det är för pluttenuttigt och rosa

   • november 15, 2011 kl. 21:57
   • Svara

   Åh fy, jag hatar ”svärföräldrar”! Om jag träffade en kille som gjorde så mot mig skulle jag nog inte stanna så länge…

  • Tantiluranovember 15, 2011 kl. 21:46
  • Svara

  Missade men ska titta nästa gång om jag kan. Lämnar en rapport efteråt! 🙂

   • november 15, 2011 kl. 21:58
   • Svara

   Hahaha ok, hoppas du står ut, skyll inte på mig om du också får hjärnblödning…!

  • monicaschnovember 16, 2011 kl. 17:06
  • Svara

  Djävlar vilken invektiv pratbubbla. Svartkors på dig! Vänta dig benplusdöden! Pang på rödbetsingen! Ökensolsatan! Tugga din tvetunga! Blomkålshelvete! Men vad betyder zetana?

   • november 16, 2011 kl. 17:49
   • Svara

   Måste vara Zorro… 🙂

  • Tatiananovember 17, 2011 kl. 15:24
  • Svara

  Jag börjde kolla..men det fanns inte tillräckligt med skämskuddar hemma

   • november 17, 2011 kl. 15:36
   • Svara

   Det var outhärdligt, kära Fru Hatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.