Orkar inte

Åhhh vilken jävla misär. Har så sjukt ont överallt och huvudet håller på att ta kål på mig, mår riktigt illa! Orkar inte laga middag. Orkar inte göra något. Men det vet väl alla, att middagen lagar sig själv, dammsugaren är självgående och kläder aldrig blir smutsiga bara man önskar det tillräckligt. Jag skulle behöva baka lite tills i morgon eller på fredag, om det är min sista vecka på jobbet. Men nog om det.

Tänk vad skönt det vore att gå på en varm sandstrand, att ligga i en solstol i värmen och glo på havet och vajande palmer. Att sova länge på morgonen och sen äta frukostbuffé tills man nästan spricker. Ingen jävla SL-buss eller gråkallt regn så långt ögat kan nå. Måste lägga mig ner och vila nu.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/orkar-inte/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflannovember 23, 2011 kl. 18:32
  • Svara

  Stämmer in i klagosången!

   • november 23, 2011 kl. 19:05
   • Svara

   Men jag har bara ont, du har det nog värre nu! Kram!

  • Malinnovember 23, 2011 kl. 19:45
  • Svara

  Ge fan i bakandet! Du vet att vi lätt låter oss förföras av lite choklad. Eller bara att du kommer. För övrigt hoppas jag du blir kvar ett bra tag. Det är så roligt att ha dig där. Inte för jobbandets skull utan för att vi har skojigt, tycker jag. Kram! Hoppas värkandet minskar lite snart.

   • november 23, 2011 kl. 19:54
   • Svara

   Men gull, vad snällt! Känns bättre nu, efter ett par timmars soffläge. I kväll blir det ingen bakning i alla fall, vi får se vad det blir i morgon!

  • Tantiluranovember 23, 2011 kl. 21:29
  • Svara

  Om jag vinner en miljon, lovar jag att vi ska åka till en sandstrand, långt bort till värme och lugn och ro! Fast vi ska kanske inte hoppas för mycket – jag har varken tur i spel eller kärlek!

   • november 23, 2011 kl. 21:37
   • Svara

   Jag ska hålla tummarna! Jag har inte heller särskilt mycket tur, det blir liksom aldrig bättre än man själv gör det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.