Pepparkakor med ädelost

Sådär lagom mätt och trött med rödvin i magen och trevligt sällskap är inte alls dumt! Maten blev god, och till efterrätt åt vi pepparkakor med ädelost, och drack glögg. Frågan är ju hur någon ens kom på tanken att lägga ädelost på en pepparkaka, jag hade nog inte själv provat. Det här med att två saker som är goda var för sig också är goda tillsammans, stämmer inte.

Pepparkakor med ädelost

Det vet jag, för jag har provat. Mitt ex kunde äta allting tillsammans, utan problem. Så en gång när vi var ute och käkade, och efterrättsbuffén bestod av både glass, frukt och söta saker, samt oliver och kex, så provade jag. Vaniljglass med en grön oliv, båda sakerna är goda. Men jag höll på att kräkas. På riktigt. Men han kunde ha bearnaisesås på en kaka och ändå tycka att det var gott.

Älskaren R hoppade in i bastun, men jag orkar inte. Jag passar på att kolla på honom när han kommer tillbaka naken i stället om en stund. Sen ska jag ta fram min elektriska lilla värmedyna, bädda ner mig i sängen tidigt och hoppas att det gör mindre ont i morgon.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/pepparkakor-med-adelost/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflannovember 27, 2011 kl. 10:32
  • Svara

  Intressanta kombos… Förra helgen bloggade jag om vad ädelost på tub luktar som. Det avskräcker nog tillräckligt.

   • november 27, 2011 kl. 10:48
   • Svara

   Just ja. Eh… 🙁

  • HurtMajanovember 29, 2011 kl. 21:02
  • Svara

  Åh, pepparkakor med ädelost är såå gott!

   • november 29, 2011 kl. 21:25
   • Svara

   Ja, verkligen! Tur att nån kom på att prova :-p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.