Sista dagen på jobbet

I dag är det sista dagen på jobbet med fina kollegorna. Har tagit med lite muffins för att alla har varit så snälla. Ska ha ett möte klockan tio med min arbetsförmedlare och min chef för att diskutera hur det har varit och en eventuell förlängning.

Muffins. Sista dagen på jobbet

Känner inte direkt att det på något sätt skulle säga något om min arbetsförmåga om jag stannade ett par månader till. Det är ju inte själva arbetandet som är problemet, för det fixar jag utan problem. Om jag ska stanna så måste jag få hjälp med resor, för som sagt, taxi är svindyrt, och ibland orkar jag inte annat.

Jag vill verkligen jobba (helst då med ett riktigt jobb och en riktig lön), det gör så himla stor skillnad i vardagen att ha något att göra. Ja ja, det är viktigare att ryggen blir bättre, och det blir den inte när jag har så ont och är så trött att jag inte kan träna själv.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/sista-dagen-pa-jobbet/

2 kommentarer

  • Tantiluranovember 25, 2011 kl. 09:40
  • Svara

  Om vi inte hörs mer idag så passar jag på nu att önska dig en förbaskat bra fredag!

   • november 25, 2011 kl. 11:08
   • Svara

   Tack detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.