Spelar bort lite tid

Vad irriterande när saker inte funkar som de ska! Fick en värdecheck för att provspela poker på Betsson helt utan kostnad, och jag gillar verkligen allt som distraherar mig några timmar, och som är spännande. Men det var inte så enkelt som jag trodde. Först registrering, och sedan ladda ner en pokerklient. So far so good, men sen gick det inget vidare.

Värdechecken funkade inte, så jag provade att starta om programmet. Det envisades då med att säga att programmet redan var i gång (och det hände mer än en gång). Omstart av dator, då gick det bättre, och trots uteblivna pengar så fick jag ändå 1000 låtsas-dollar att provspela för. Och när jag ändå har spenderat en massa tid på att registrera mig måste jag ju prova!

Själva spelandet var det inga problem med, tydliga regler och tips, så det var lätt att förstå och smidigt. Med massor av möjligheter att ställa in pokerbordet lite som man vill, och möjligheten att skapa ett privat bord för att bara spela mot sina kompisar så kan det bli riktigt roligt.

Jag tror inte att jag skulle vara lika modig med att satsa om det var riktiga pengar… Men det är alltid kul att spendera pengar man inte har, eller hur? Det går i alla fall att fördriva mycket tid där om man söker lite spänning, och det var faktiskt kul (när jag vann i alla fall).

Jag som nybörjare tyckte att det är svårt att ens komma igång med pokerbordet. Det finns hur mycket info som helst om statistik och olika kampanjer, men alla pokertermer är på engelska och det krävs att man vet en del om spelet för att förstå. Inget för mig, jag tror att de riktar sig till mer erfarna spelare. Jag fördriver min tid med att skriva här i stället, och eventuellt äta lite popcorn. Det kan jag i alla fall.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/spelar-bort-lite-tid/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantiluranovember 24, 2011 kl. 22:31
  • Svara

  Jag hade i min ungdom möjligheten att låtsasspela på riktig roulett. Gud va’ kul det var. Speciellt när man satsat så att vinsten blev en hel låda med chips Jag tror tom att jag vann en o en halv en gång. Men jag har aldrig varit någon spelare när det gäller att satsa pengar på riktigt!

   • november 24, 2011 kl. 22:35
   • Svara

   Inte jag heller, men låtsaspengar var riktigt roligt det också! Jag håller så hårt i mina egna…

  • Lovisanovember 25, 2011 kl. 11:17
  • Svara

  Mina ögon såg ordet popcorn först av allt, haha popcornfreak, jag?

  Jag röstar för bara låtsas pengar, kan bli farligt annars 😛

   • november 25, 2011 kl. 12:58
   • Svara

   Haha, man ser bara det viktigaste 😀 Mjo, låtsaspengar är bra, synd att de inte funkar på fler ställen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.