En smärta, och en annan

Fick lite tejp runt axeln för som faktiskt tog bort det värsta. Det gör så himla stor skillnad att kunna röra sig bara liiiite bättre! Det blev liten ändring i träningsprogrammet, och ett par nya övningar att roa mig med i jul. Jag tycker att det är självklart att man tränar om man har ont, varje dag. Det lönar sig faktiskt, och det finns alltid något man kan göra.

För mig är det viktigt att hålla mig stark, så att jag inte felbelastar rörelserna och gör det värre. Bär man dessutom på extrakilon kan de bli en belastning och orsak till smärta i sig, så det passar jag mig noga för. Nu betyder det i mitt fall inte gymmet varje dag längre, men hemma på golvet går ofta alldeles utmärkt.

Hantel, hantlar. Smärta

Satt och lyssnade på några tjejer på tunnelbanan på väg hem, en av dem skulle ta hål i öronen. En annan sa att den värsta smärtan som fanns, ”det gjorde så sjukt jävla ont, jag lovar det finns inget värre!”, när det hade blivit inflammerat efteråt. Jag tyckte lite synd om henne, men inte för att hon hade haft ont, utan för att hon inte vet bättre. En av tjejerna såg fram emot att tatuera sig, hon skulle skriva Amor Vincit Omnia (kärleken övervinner allt) på axeln. Då tänkte jag på väggord, och hoppades att hon skulle inse hur dumt det är, innan det är för sent.

Det blir sällan bra när folk tatuerar in ord eller ordspråk. Det är så himla opersonligt, om det inte är något de själva kommit på. Och det är det ju aldrig. Att tatuera in namn gillar jag inte särskilt mycket heller, men det kan jag i alla fall förstå att man vill göra. Sen såg jag en av bröderna Herrey på Apoteket, han lyckades inte få ut någon nummerlapp. Han hade svarta skor. Vart är världen på väg!?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/en-smarta-och-en-annan/

2 kommentarer

  • Annadecember 22, 2011 kl. 20:51
  • Svara

  Undrar om alla alltid kollar på deras skor.

   • december 22, 2011 kl. 20:52
   • Svara

   Jag skulle tro det. De var ganska snygga och väldigt välputsade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.