God (?) morgon

Härliga måndag morgon! Eller inte. Har inte mycket alls inbokat den här veckan, förutom ett veterinärbesök på onsdag. Hittade inte någon julklapp till syrran, så när fasen ska jag ordna det då? I och med att taxiresorna bara gäller från hemmet till jobbet, och tillbaka, så är det svårt att få till någon avstickare. Hmm.

Det känns så fruktansvärt hopplöst på morgnarna. Är så öm, stel och trasig. Varje vecka känns som om den aldrig kommer ta slut, och att jag inte kommer orka. Framåt lunch brukar det vara bättre, men det är likadant i stort sett varje dag! Jag tror inte att jag kan skriva hur skönt det är med taxiresorna tillräckligt många gånger. Ska blunda lite på väg i dag, måndagar tar längst tid och jag är en zombie.Döskalle

 

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/god-morgon/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantiluradecember 12, 2011 kl. 11:09
  • Svara

  Tycker så synd om dig!Kram

   • december 12, 2011 kl. 11:16
   • Svara

   Fast eftersom man får klaga så mycket man vill på sin sida, så kanske det låter som om hela världen håller på att gå under, och riktigt så illa är det inte! 🙂

  • Tantiluradecember 12, 2011 kl. 16:43
  • Svara

  Men jag tycker synd om dig ändå!!! 🙂

   • december 12, 2011 kl. 16:57
   • Svara

   Haha, jaja, ok då! 🙂

  • Tofflandecember 12, 2011 kl. 18:53
  • Svara

  Mina morgnar är lika jävla hopplösa – fast på ett annat sätt. Och när jag läser om dina skäms jag, för dina är tamejtusan värre.

   • december 12, 2011 kl. 19:06
   • Svara

   Nej! Jag tror inte att man kan jämföra smärta, eller olika smärtor. Är det jobbigt så är det, liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.