Juldagspromenader?

Juldagen verkar vara årets stora promenaddag. Var man än är, åt vilket håll man än kikar så är det folk ute och promenerar. Par, gamlingar, barnfamiljer – sällan någon som går ensam. Är det för att de vill bränna bort lite av helgens överflöd, och tror att en timmes promenad tar hand om det? Eller för att det inte finns något annat att göra? Kanske juldagspromenader är årets enda, för många…

Bara skit på TV och irriterande släktingar? Avslappningen när släkten har åkt hem och det inte finns några måsten kvar är säkert skönt för många, men vad gör man sen? När man var lite var det ju inga problem, man lekte med sina julklappar. Inga affärer är öppna, men juldagen är ju en stor bio- eller festdag för många ungdomar.

Blir det inte en riktig julbaksmälla när man har stressat och fixat som fasen för att hinna med allt och göra det perfekt till julafton, och sen tar allt bara slut? Så, vad ska du göra i dag? Ser du några juldagspromenader hos dig?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/juldagspromenader/

2 kommentarer

  • Tofflandecember 25, 2011 kl. 16:20
  • Svara

  Mamma och jag har också varit ute och spatserat, men vi såg inte till några andra! Jag har gjort rent mina tangentbord, telefoner, fjärrkor med en gul slime som jag fick i julklapp. Snart är det dags att brassa igång käk så man inte försvagas – trodde aldrig jag skulle känna mig hungrig igen efter igår…
  I kväll blir det TV och soffan.

  Allt gott!

   • december 25, 2011 kl. 17:28
   • Svara

   Oj, vilken bra grej, tangentbord lär ju vara riktiga bakteriehärdar! Jag har sett mängder med promenader men inte tagit någon själv, bara ätit… Nu väntar äntligen hemåkning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.