Sängspekulation

Har faktiskt sovit riktigt bra, trots att det inte var hemma. Inte för att jag sover särskilt bra hemma heller, förresten. Måste åka i väg och köpa nya sängbottnar och bäddmadrasser nu i dagarna, får hoppas på att det blir rea på Ikea… Pratade med sjukgymnasten om det där med sängar, och det finns liksom ingen allmän rekommendation om vad som är bra för ryggen. Det gäller helt enkelt att prova sig fram, och det är synd att man måste prova ett par veckor innan man faktiskt vet. Köpa gris i säck, liksom. Som tur är har Ikea nån 90-dagars testperiod som jag säkert kommer att behöva.

Säng. Sängspekulation

I dag blir det ”riktiga”, kompletta julbordet hos mina föräldrar. Sen vill jag inte se något annat än gurka och granatäpplen på hela dagen i morgon, skulle jag tro. Eller så har magsäcken blivit så uttänjd att jag kommer vara vrålhungrig. Nåja, jag måste ändå träna, så något behöver jag väl äta i alla fall. Ska sikta på en långpromenad också, bara det inte är halt ute. Nu ska jag fira jul hela dagen igen!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/sangspekulation/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.