Tomten

Puh. Jag är mätt, och trött. Ska sova över här hos Rs föräldrar, och förra året när vi gjorde det hade i alla fall jag väldigt roligt! Jag låg på en tjock, jätteskön madrass och hade det väldigt behagligt. R låg på en luftmadrass direkt på det iskalla golvet, och huttrade och frös hela natten. Jag vaknade till då och då av att han svor och svepte täcke och filt runt sig, sen var han helt slut på morgonen för att han frusit så mycket! Luften i madrassen hade självklart blivit kall, ungefär som att somna i badet och vakna när vattnet är kallt…

Har fått överdrivet många julklappar här, utan att ha med mig en enda. Pffft. Det blir alltid så, vi avsäger oss julklappar mellan vuxna (och jag tar det på allvar), sen får man något i alla fall! Har sett ungefär 20 jultomtar i dag, och apropå det; Är inte det något av ett drömyrke för pedofiler? Jag skulle i alla fall inte våga hyra in någon okänd tomte från Blocket, eller en annons i tidningen.

tomte

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/tomten/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.