Julklappar!

Som sagt, jag har fått så himla många julklappar, fastän vi inte skulle köpa till varandra…! Har samlat ihop en del av sakerna på bilden här. De två gosedjuren är en fettcell (till nedersta) och en multiresistent stafylokock (ungefär som jag hade efter operationen i somras) med cape. De kom självklart från älskaren R, jag är dock lite osäker på varför jag fick en fettcell. Även om den är söt…

julklappar, little britain DVD-box, handkrämsuggla, strumpor, fettcell, stafylokock, giant microbes

Som jag skrev tidigare så fick jag strumpor också, sex par, alla svarta och alla olika – och snygga! Det blir perfekt, jag hade verkligen önskat mig strumpor. De kom från syrran, tillsammans med en granatäppel-bodylotion. Mmm! R stod också för de små ugglorna (fyllda med handkräm, men blir små askar till annat efteråt), dvd-boxen med Little Britain, och gummibandet i bakgrunden – ett träningsband av högsta styrka. Så glad för alla saker!

Förutom det fick vi lotter av Rs föräldrar och farbror, jag snodde en tennisboll av deras hund (till min träning, förklarar någon annan gång) samt värmeprylarna. Och ett paket russin av systerdottern! Stort tack till alla inblandade för alla fina julklappar jag egentligen inte behövde, jag blir så löjligt glad när jag får något!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/julklappar/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflandecember 26, 2011 kl. 00:49
  • Svara

  Skitavis på gosedjuren, men jag har ju Kiss å Bajs i tygversion, det är inte illa, det hela. Little Britain, underbart! Jag gav den till Fästmön i julklapp för ett par år sen, men har nog själv haft mest glädje av den. Jag asgarvar!Vad ska du göra med hundens tennisboll? Stoppa i torktumlaren tillsammans med duntäcket???

   • december 26, 2011 kl. 10:07
   • Svara

   Hahaha, ja, jag hade samma box för ett par år sedan men gav bort den, sen har det varit som att jag saknade en kroppsdel. Älskart!! 😀 Haha, bollinstruktion kommer senare! Fast bara att sno den var ganska kul, hon försökte rota i min väska och sno tillbaka den flera gånger, tjuv!

  • Tofflandecember 26, 2011 kl. 12:25
  • Svara

  Sen såg jag att du gillade R:s pingisbollar… Nu blir jag riktigt orolig att du ska ha blivit sportfåne under julen… Snälla, säg att jag har fel! 😉

   • december 26, 2011 kl. 13:47
   • Svara

   Ingen risk! Det kommer nog aldrig att hända!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.