Kondomer och skelettsex

Ett brasilianskt företag som tillverkar kondomer kör med väldigt målinriktad reklam – de skapar falska personsidor på Facebook där de utger sig för att vara en viss persons son. De skickar sedan en vänförfrågan till ”offret”, och när man klickar sig vidare till den falska profilen möts man av meddelandet: ”Undvik överraskningar av det här slaget, använd våra kondomer i stället”. Som om barnet i fråga skulle ifrågasätta sin födsel…

Det jag skrattade åt i det här sammanhanget var att företaget som tillverkar kondomerna heter Olla! I en tidigare reklamkampanj visade de kärlekspar som (enligt dem) bestod av ovanligt fula människor, och texten: ”Snälla, använd kondom!” Det här med att vara politiskt korrekt är alltså inte deras melodi.

Bilden är från en annons för kondomer från det argentinska företaget Tulipan. Inte heller helt konventionellt, men ganska snyggt! I våras var jag och älskaren R i Paris, och kollade på Musée de l´érotisme. Vi hittade en fantastisk utställning, ”Lovers from the Hereafter”, av Jean-Marc Laroche. Om ni googlar på honom och kikar på bildresultaten hittar ni en hel del roligt, bland annat en bild som (snart) hänger på min vägg här hemma. Så fort jag hittar en bra ram.

Museet i sig var ett av de bättre jag sett, så låt er inte avskräckas av namnet, och att det faktiskt ligger i sexkvarteren. Det var sju våningar med konstföremål från hela mänsklighetens historia, väldigt intressant – och vackert!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/kondomer-och-skelettsex/

3 kommentarer

  • Tantiluradecember 8, 2011 kl. 13:12
  • Svara

  Meh! Här blev vi tydligen svarslösa hela bunten.
  Okejda’ – blir väl jag som får lov att säga nå’t då.:)
  Om jag ska vara ärlig – och det ska man ju – så tycker jag bilderna både är snygga men ändå o-tilltalande! Bra mix det där rätt ofta.

   • december 8, 2011 kl. 13:52
   • Svara

   Ja! De är inte super-äckliga, men ändå äckliga och snyggt gjorda. I like.

   • december 8, 2011 kl. 13:52
   • Svara

   Och lite roliga. Älskar hur skeletten ser ut att le stort på den nedersta bilden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.