Mörker

Jaha, på väg mot sjukgymnasten alltså. På tunnelbanan…! Eftersom mina taxiresor bara gäller från hemmet till arbetsplatsen så blir det så här ibland. Och det märks verkligen på en gång hur svårt och jobbigt det är. Mår inte så himla bra heller, hade hoppats på att orka jobba. Fan vad jobbiga människor är på tunnelbanan. Håll i väskjäveln!!

Det var förresten skönt att höra att så många av er tyckte som jag angående det dumma uttrycket att ”komma ut”. Jag har alltid tyckt att det låter helt fel, och ganska bakåtsträvande. Jag är inte homo- eller bisexuell själv och har aldrig brottats med eventuell problematik runt det, men det känns som att det är dags att förnya vokabuläret, för framtida generationer.

I dag är det för övrigt årets allra mörkaste dag, så nu vänder det! Skönt, snart ska jag gå omkring i kjol och linne igen! Tiden kommer väl att gå hyfsat fort fram till efter nyår, hoppas jag, med allt som händer i helgerna. Framåt februari borde man väl märka någon skillnad… Saknar dagar som den här!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/morker/

2 kommentarer

  1. God morgon lilla stockholmsmänniska! Jag är himlans trött så jag har ingen klämmig kommentar att skriva, ville bara säga hej och önska dig en bra dan’ före dan’ före dopparedan’!(blev det rätt det där?)

      • on december 22, 2011 at 09:28
      • Svara

      Haha, det blev nog rätt! Tusen tack, jag har inte så mycket klämmigt att tillägga heller, förutom att önska dig detsamma!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: