Sälskap

Vissa har det bra! Annette Swoffer i Nya Zeeland hörde oväsen från köket, och trodde först att det var någon av hennes hudjur som dragit in något. När hon kikade in i köket såg hon en sälkut, som hade tagit sig in via kattluckan! Annette trodde att hon hallucinerade först, så hon ringde en granne som skulle kontrollera att det verkligen var en säl. Och det var det. Sälen marscherade (?) i lugn och ro förbi hushållets hundar och katter, och gjorde sig hemmastadd på soffan. Vilket bra sälskap!

Säl. Sälskap.

Vilken gullchock! Jag skulle bli överlycklig om det hände mig, men hur stor är chansen att det kommer en säl till de södra förorterna, och tar hissen upp till mig? Minimal. På lantstället däremot borde det finnas en liten chans. Plötsligt händer det, brukar det ju heta. Men det händer fan alltid någon annan! Önskarsigensälijulklapp.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/salskap/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantiluradecember 19, 2011 kl. 18:05
  • Svara

  En säl har jag aldrig önskat mig men en utter eller två skulle jag inte säga nej till!

   • december 19, 2011 kl. 18:20
   • Svara

   Jag har alltid gillat sälar! Hade två säl-gosedjur när jag var liten som var mina absoluta favoriter. De ser så söta och dumma ut, på nåt sätt!

  • Tofflandecember 19, 2011 kl. 18:14
  • Svara

  Vilken sötnos! 😀

   • december 19, 2011 kl. 18:21
   • Svara

   Cute kut! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.