Vaxpropp?

Jag hittade en väldigt rolig, och ganska äcklig gammal artikel om en kvinna som besvärades av att hon plötsligt fått nedsatt hörsel, och gick med besvären i nästan en månad. Hon beskrev att lät som om något krafsade i örat, så hon trodde att det var en vatten bakom en vaxpropp och köpte Revaxör på Apoteket. När hon gjorde rent örat trillade något svart ner i handfatet – en spindel, stor som en tumnagel, som hade bott i hennes öra i 27 dagar.

stor spindel, svenska spindlar

Hahaha! Jag tror jag skulle dö av äckel om det var jag! Jag är inte rädd för spindlar, men själva grejen att ha lite större odjur boende i mig är inte lockande. Älskaren Rs mamma fick en sorts mask i foten efter en utlandssemester på Barbados (tror jag) för flera år sedan, hon kunde se spåren efter där den flyttat sig. Mysigt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/vaxpropp/

2 kommentarer

  • Tofflandecember 27, 2011 kl. 20:37
  • Svara

  Fy F*N så äckligt – både spindeln och masken! Själv kör jag bara med topz i öronen!

   • december 27, 2011 kl. 21:10
   • Svara

   Riktigt vidrigt! Jag skulle förmodligen börja gråta av äckel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.