Dagen efter

Det blev en riktigt trevlig kväll i går! Maten var väldigt god, men det tog mycket längre tid än jag trodde, att fixa allt. Älskaren R hjälpte till och skötte bland annat all städning (tack!) den konstnärliga utsmyckningen och kreerade den här vackra toasten. Jag lyckades fota honom när han hade ansiktet fullt av salladsblad, men tyvärr får jag inte visa den. Än. Vänta bara.

Vi satt och käkade i omgångar fram till halvelva, ungefär. Jag var så sjukt mätt sen! Och vi hade så trevligt att jag glömde fota mästerverken, såklart. Vinet var gott, och jag hade skitkul. Jag hade ingefära i äppelpajen, men det kändes inte alls på smaken. Det funkar nog bättre när det gäller frukt eller bär som inte är tillagade. Pajen tog slut i alla fall, så något rätt måste jag ha gjort.

Man såg inte så mycket stora fyrverkerier från huset där jag bor, men på grässlätten utanför var det hyfsat. Champagnen var god, det blev sent, jag sov skitdåligt och har ägnat förmiddagen åt att ligga i soffan och kolla på ”Fahrenheit 9/11” av Michael Moore med R och bästa M. Riktigt dumma, okunniga människor som får insikt, det blir ganska rolig TV. Även om det kanske inte var syftet. Hur som helst, det var lagom jobbigt, så här dagen efter…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/dagen-efter-2/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Är bara hemma mellan två jobb men hann i alla fall läsa lite av det du skrivit de senaste dagarna. Har redan önskat dig God fortsättning men en gång till kan väl inte skada! Vi hörs! 🙂

   • on januari 1, 2012 at 15:29
   • Svara

   Kram till dig!

 2. Vill se R med ansiktet fullt av salladsblad!!! 😆

   • on januari 1, 2012 at 17:09
   • Svara

   Jag får inte visa! 🙁 Ska ägna mig åt övertalning och se om det fungerar, men han har redan sagt nej till en kraftigt beskuren bild, så jag är osäker på om det blir någon!

   1. Hota med att gömma godiset eller nåt!!! 😈

     • on januari 2, 2012 at 18:12
     • Svara

     Jag kanske kan maila en…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: