En vidrig video

Min fina kompis E från Norrlandet där jag bodde förut tipsade mig om den här videon, med den här kommentaren: ”Men hon är väl inte på riktigt, va? Det går ju liksom inte.” Och nej, det borde fan inte vara möjligt. Retroaktiv abort? Det spelar liksom ingen roll om hon försöker provocera bara för att få fler läsare, jag hade en åsikt om henne redan efter tio sekunder innan hon ens sagt nåt störande. Är det någon som kan säga något positivt om henne?

 
 

Apropå E, jag drömde om honom häromnatten. Han hade blonderat håret, sminkade sig, pratade lite som Edward Blom och var hipp ungefär som Peter Siepen. Dessutom ledde han en gameshow på TV. Det är inte riktigt hans stil, han utstrålar manlighet, inte pojke, inte hipp, könsneutral, pratsam eller utseendefixerad. Och så pratade han stockholmska, och jag vaknade med ett leende.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/en-vidrig-video/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.