Hänga på låset

Tydligen ska vi vara på Ikea när de öppnar, så vi slipper det värsta. För vi ska hämta sängen! Gå in, gå fort mot målet, hämta sakerna utan omvägar, betala och åka hem innan man hinner bli sur. I går kväll var jag så sjukt trött att jag ville lägga mig klockan åtta, men älskaren R tyckte att det var lite för tidigt. Höll mig vaken någon timme till med hjälp av ett par avsnitt av ”Little Britain”, medan han googlade på kapell med Elvis i Las Vegas…

Fick alltså inte sova så länge jag ville i dag, men jag har ju två dagar till på mig – i ny säng dessutom! Sen blir det eventuellt en titt och en klapp på kompisens kattunge som vi hämtade före jul. Yvette, som den heter (tror jag, deras Doris visade sig vara en Dennis) är nog ungefär 14 veckor gammal nu, och skitsöt!

Men först äta lite frukost och vakna till lite. Osäkert hur allt ska få plats i den lilla röda sportbilen, antagligen blir jag ihopvikt också. Det enklaste hade ju varit att ta hans lilla vita buss, men det gick tydligen inte. Hmm, Ikea en helgdag, behöver jag slagträet eller rullstolen?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/hanga-pa-laset/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Fy! Inte ett dugg avundsjuk på dig! Jag var på stormarknaden med mamma och rollator igår, det var INTE kul. Jag rekommenderar slagträ!!!

   • on januari 6, 2012 at 10:22
   • Svara

   Men jag får en säng, så jag håller ut…

 2. Jag vill nog också ha en röd sportbil någon gång…..

   • on januari 6, 2012 at 20:27
   • Svara

   Jag med! Det låg en viss ironi bakom uttrycket, i själva verket kör han en tjeckisk rishög från tidigt 90-tal. Men den är röd! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: