Kattinlämning

I dag ska älskaren R lämna in lillkatten hos veterinären igen. De ska göra en andra skrapning av han sår i ögat (boxerulcus). Jag är inte orolig för honom, det är inget stort ingrepp. Men jag önskar verkligen att det funkar den här gången. För 70-80% av alla djur som får boxerulcus räcker det oftast att skrapa rent med en topz och lite mirakelmedel, det funkade inte för luddskallen och gick därför vidare till en skrapning under narkos, med skalpell.

Det funkade inte heller, vilket det gör för det flesta. I vissa fall måste de göra om det flera gånger, innan det blir någon bättring. Och där är vi nu. Det värsta för katten är medicineringen. Det går ganska bra nu, för han slipper tabletterna. Men ögondroppar är inte så kul heller, när man är ljuskänslig i ett sårigt öga.

Själv har jag ryggskott också. Plus allt jävla elände. Så någon heldag på mitt (helt obetalda?) jobb blir det nog inte.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/kattinlamning/

2 kommentarer

  • Mrs NoGoodjanuari 10, 2012 kl. 12:02
  • Svara

  Hälla ögondroppar smidigt och lätt på en katt, det funkar bara första gången. Efter det så vet dom som väntar och då är det genast mycket besvärligare att få dropparna på rätt plats 😉 . Hoppas att katten blir bra av denna omgången och hoppas att din rygg snart känns bättre.

  Kram Mrs NoGood

   • januari 10, 2012 kl. 12:05
   • Svara

   Haha, ja! Han är hal som en ål och har fått ögondroppar både i öron, nos och mun… 🙂 Tack för omtanken, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.