Lillbritannien

Jag vet att jag har dillat en massa om ”Little Britain” på sistone, efter att jag fick hela DVD-boxen i julklapp och sett några avsnitt då och då. Så för er oinvigda, här kommer ett exempel. Det är en komedi med korta sketcher innehållande olika karaktärer som återkommer då och då. Här är Andy, med någon form av utvecklingsstörning och ”rullstolsbunden”, och Lou som är hans kompis men inte vet allt.


Den rekommenderas verkligen, en av de komediserier jag verkligen gillar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/lillbritannien/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanjanuari 7, 2012 kl. 23:35
  • Svara

  Ja, Little Britain är en av få komediserier som jag garvar åt! I just luuuuuv Vicky Pollard! Och transan, I’m a laaady… Har du sett när transan möter en som har fått motorstopp med bilen???*ASG*

   • januari 7, 2012 kl. 23:41
   • Svara

   Hahaha! Ja, det låter bekant men jag kommer inte ihåg vad som hände! I den takt jag plöjer avsnitt nu så är det i alla fall inte länge tills jag ser det igen! 😀 Yeah but, no, but, yeah but EUHH MAH GAWD!

  • Tofflanjanuari 8, 2012 kl. 09:58
  • Svara

  I’m the OOOONLY gay in the village…

   • januari 8, 2012 kl. 10:20
   • Svara

   😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.