Många slut

Jaha, som ni kanske märkte var det ingen toppendag i går. Det blev lite bättre framåt kvällskvisten när R kom hit och höll mig sällskap en stund. Jag käkade en hel massa under eftermiddagen för att jag var så uttråkad, så till slut tröttnade jag och ställde mig och lagade typ 8 portioner korv- och grönsaksgryta. Så nu finns det matlådor till både mig och R ett par dagar. Matlagnings-TV är bra.

Rotfrukter, mat

Sista veckan på fina jobbet nu. Det är inte bara jag som har en sista veckan på jobbet nu, utan även Tofflan, och så min finfina ”svärmor” nästa vecka. Fastän hon inte har åldern inne så ska hon gå i pension, och det unnar jag henne verkligen.

Många slut nu alltså. Hoppas på några nystarter också. Själv siktar jag på att kunna försörja mig själv. Just i dag lär det inte gå så bra, jag har fått ryggskott igen, och har sovit helt stört dåligt. Axlarna och nacken har fått sig en omgång av allt vridande i sängen, och försök till att slippa huggandet i ryggen. Är det inte det ena, så är det alltid något annat…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/manga-slut/

2 kommentarer

  • Tofflanjanuari 23, 2012 kl. 10:42
  • Svara

  Men lilla du, har du fått ryggskott också?! Va F*N, är vi besatta av Djävulen, eller vad???

  Krya på dig!

  Och du, tack för att du tänker på mig och skriver om mig! Det är rätt deppigt här också nu…

   • januari 23, 2012 kl. 11:17
   • Svara

   Jajamen, hornen växer ut ibland! Tack själv, här med…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.