Matfnatt och konkurs

Jag fick nåt fnatt i går förresten, fastän vi skulle ut och käka på kvällen så lagade jag några matlådor. Alltid skönt att ha något som både är vällagat och nyttigt färdigt när man är hungrig! Det blev fem portioner indisk gryta, försökte mig på att göra en egen masala, men den blev en aning klen. God, men inte så stark. Älskaren R får med sig låda till jobbet varje dag, det är så lätt att göra honom lycklig!

Det blev som sagt en sväng på stan i går. En av de som följde med hade blivit strandad i Spanien, efter att flygbolaget Spanair gått i konkurs. Eftersom jobbet betalade kom han hem ändå, med en 7000-kronorsbiljett. Snacka om att ha otur, det är typiskt något som skulle kunna hända mig!

Vi satt på Harvest på söder och käkade, drack öl och pratade. Mycket uppdateringar av vad som har hänt sen sist, eftersom huvudpersonen bor i Hongkong. Lite minnen och en massa kul, jag är verkligen glad att jag hängde med! Bara i Stockholm möter man en stupfull medelålders man i skinnkläder som skriker ”Fuck you, motherfucker!” till en trafikskylt mitt i natten…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/matfnatt-och-konkurs/

2 kommentarer

  • Tantilurajanuari 29, 2012 kl. 16:05
  • Svara

  Har själv haft otur en gång när jag skulle hem från Italien och planet var helt överbokat och det bara fanns några platser över i 1:aklass. Hade dessutom oturen att hamna bredvid en supertrevlig företagsledare som bjöd på skumpa och fick mig att skratta hela vägen hem från Milano! Stackars mig!

   • januari 29, 2012 kl. 16:23
   • Svara

   Hahaha! Vad synd det var om dig, verkligen! 🙂 Hoppas du slipper sånt trassel nästa gång…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.