Elit och barnkalas

Åh, ljuva lördag, det betyder melodifestivaldag. Är det möjligt att någon har missat att Björn Ranelid ska vara med i kvällens omgång? Nu är det faktiskt så (oavsett vad man tycker om karln) att han tillhör Sveriges kulturelit. Men bara för att man är bra på något eller är känd, så betyder det för fan inte att man är bra på något annat. Typ sjunga. Nej, om något ska fram i melodifestivalen så är det Sveriges musikelit – den saknas faktiskt oftast också.

Konsert

Jag ska dock inte se spektaklet den här veckan heller. Tänk att jag har haft en anledning att missa det både förra veckan, nu och även nästa vecka! Hurra! Jag ska göra något betydligt roligare. Har en god vän som har fyllt jämnt, och ska ha stora partajet i kväll. Det ska bli sjukt kul, temat är barnkalas för vuxna! En bit att åka, men det är helt klart värt det. Älskaren R ska med, och bästa M. Och förmodligen flera gamla kompisar också, det kommer att bli toppen.

Vad ska jag ha på mig? Bra fråga. Jag lär ju byta om där eftersom vi ska åka kommunalt. Det lutar åt en blå klänning som är assymetriskt skuren vid axlar och urringning, jag älskar den. Men alla brukar gå och dra i den för att ”rätta till” att den sitter snett, eller att axelbandet har vridit sig. Hatar sånt. I och för sig en anledning att träna på högerkroken. Jaja, vi får se. Ni också.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/elit-och-barnkalas/

2 kommentarer

  • Tofflanfebruari 18, 2012 kl. 11:08
  • Svara

  Och jag skulle ha gått på teaaater i kväll, urpremiär på en pjäs som en av mina sysslingar har skrivit, men ingen biljett kom. Så det blir livebloggande från TV-soffan till Melodifestivalen i afton! OCH lördagsgodis! OCH vin!

  Ha en go lördag!

   • februari 18, 2012 kl. 11:13
   • Svara

   Ja, jag såg! Vad tråkigt, fast godis och vin kan vara himla trevligt också. Trevlig helg till dig också!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.