Gräsmatta 2012

Har forskat kring det här med färdtjänst, och det verkar i alla fall inte helt omöjligt. Behöver ett nytt medicinskt underlag som styrker mina behov, så jag har skickat en tidsbokning till min husläkare. Förhoppningsvis får jag komma dit inom ett par veckor, sen så ska intyget skickas tillsammans med ett brev som min arbetsförmedlare skulle knåpa ihop, till kommunen. De i sin tur skickar ut en blankett som ska fyllas i, sedan får man träffa en utredare för intervju.

Bollen är i alla fall i rullning, det tog inte mer än tio minuter att ta reda på vad som skulle göras, och göra så mycket jag kan åt saken. Mer väntetid… Har fått tillbaka lilla luddet också. Stackars katt, hjärtat skär när han kommer hem alldeles ynklig och handikappad med tratt runt huvudet. Det är mer synd om honom än om mig. Det verkade ha gått bra, men samma sak gäller i hans fall – vänta och se.

Grå katt med tratt

Han måste alltid fasta innan de söver honom, så i morse, precis som alla de andra gångerna, vaknade jag av att han stod på min bröstkorg och jamade. När vi klev upp och slevade i oss lite frukost glodde han uppmanande och avundsjukt, avvek inte mer än 20 cm från fötterna och pratade konstant. Tills han fattade att vi skulle ta med honom någonstans… Han hade gått ner ungefär 50 gram sen sist, heja! Beach 2012 (eller kanske i hans fall Gräsmattan på lantstället 2012)!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/grasmatta-2012/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Carro - https://four.blogg.se/februari 2, 2012 kl. 20:13
  • Svara

  sv: okej 🙂
  haha, ja precis! 😛

  • HANNAfebruari 2, 2012 kl. 20:24
  • Svara

  sv: g köpte den på netonnet :))

  • Tofflanfebruari 2, 2012 kl. 21:44
  • Svara

  Håller tummarna för snabb behandling av ditt ärende – och att du får färdtjänst bevjiljat!

   • februari 2, 2012 kl. 21:51
   • Svara

   Tack! Steg 1: Vänta på att få en tid till läkaren… 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.