Gröna detaljer

Jag provade något nytt. Det tog mer än en kvart att göra, och sen är man handikappad och kan inte använda händerna på en halvtimme. Fast jag tycker ändå att det blev ganska snyggt, med tanke på att jag är nybörjare. Visst, det är lite utanför och så, men jag har knappt övat. Jag älskar limegrönt. Älskar. Det blå lacket jag köpte var helt värdelöst, efter tre lager var det fortfarande genomskinligt på sina ställen. Det gick i soporna.

Gröna detaljer

Och apropå grönt, hittade den här underbara lilla saken när jag var på stan med syrran. Jag har väldigt ganska många gröna detaljer i just den här nyansen hemma, så den kommer verkligen att trivas hos mig! Och billig var den, kostade mindre än en kopp kaffe!

Gröna detaljer

Jag vill så himla gärna ha en grön vägg hemma också. Där jag bodde förut hade jag en limegrön hall, den var helt underbar. Man fick en energikick varje gång man kom hem, och drog lite på smilbanden när man gick förbi. Älskaren R är ytterst motvillig, men vänta bara.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/grona-detaljer/

2 kommentarer

  • Christinafebruari 26, 2012 kl. 15:20
  • Svara

  Det är konstigt – förut hade jag favoritfärger men jag har inte det längre, kom jag på när jag läste ditt inlägg. De flesta kläder….näe, tänkte skriva att de är svarta jag föredrar men det stämmer inte heller längre. Kanske lite fast då med en ’klick’ av enn anna fär också Tex så är svart tröja och svarta byxor med en gul kofta till rätt snyggt. Har en gul handväska också. Måste nog skaffa en grön för det och en röd fattas i väskkollektionen. Den ända färg jag undviker är rosa men inte för att jag ogillar den utan för att jag ABLOLUT inte passar i en enda nyans av den. Synd, tycker jag. Ha en skön söndagskväll!

   • februari 26, 2012 kl. 15:43
   • Svara

   För mig är det tvärtom – förut hade jag ingen favorit men nu ska allt vara grönt! Tycker också att det är snyggt med färgklickar till svart, och passar inte heller i rosa. Ser ut som en blek gris! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.