Investerar i mig själv

Uhh, varför är dagen efter inte lika enkel som för 10 år sen?! Det är liksom inte så att jag dricker mer än några små glas vin och blir full som ett ägg, det funkar inte när jag käkar värktabletter. Men ändå känns det som jag utförde lite finsk yoga i går, haha! Sitter och försöker mig på någon sorts frukost här, det känns ovant och inte helt ok. Men mer om det i morgon.

I dag blir det alltså träning, måste köpa nytt årskort till gymmet eftersom mitt inte gäller längre. Investerar väl i mig själv. Det känns sådär att betala drygt 3000:- för något på ett bräde, men å andra sidan har jag inte råd att vara utan träningen heller. Det ska bli kul, har inte varit där och tränat på ett tag nu.

Hantel. Investerar i mig själv med ett träningskort.

Förut bodde jag på gymmet. Fyra dagar i veckan efter jobbet, och eventuellt en av helgdagarna också. Jag hade en helt perfekt träningspartner (innan jag flyttade tillbaka till stan) som tyckte att det var lika kul som jag, och vi hade kul ihop. Stark var jag också. Jag saknar honom. Jag saknar atletklubben. Jag behöver inte nåt fint gym med en massa maskiner och välklädda besökare för att bli stark, men det finns tyvärr inte så mycket att välja på här. Eller? Något jag har missat?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/investerar-i-mig-sjalv/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Har också bestämt mig för att köpa gymkort. Vill ha tillbaka mina magrutor innan jag är alldeles för gammal och skinnet för hängigt!

   • on februari 4, 2012 at 11:09
   • Svara

   Vad kul! Det är aldrig för sent att träna, men magrutor är nog svårt att hitta på äldre dagar… Jag ska försöka hitta mina också, det är något fluff i vägen! 🙂

   1. Bara för att du har mage (!) att säga “…svårt att hitta på äldre dagar” så ska jag fixa värsta brädan och skicka dig en bild på dom sen. Så det så!

     • on februari 4, 2012 at 23:22
     • Svara

     Hahaha, jag menar inget illa! Du räknas väl inte ens som “äldre”?!

 2. Men jobbigt! Jag har utsikt över Friskis & Svettis från mitt nya kontor, det räcker med att titta för min del!

  /TjockisenFettot

   • on februari 4, 2012 at 12:35
   • Svara

   Ja, jobbigt, men det känns otroligt bra när man har klarat av det! 😀 Jag tycker minsann inte att du ser ut som nåt tjockisfetto.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.