Lunch och kyla

Det blev en riktigt tidig morgon i morse, huuu! Är på väg till sjukgymnasten nu för en session i sträckbänken, sen ska jag hälsa på där jag arbetstränade och käka lunch med en god vän som jobbar där. Skvallra lite och så. Berätta om allt som har hänt sen sist. Inte för att det har hänt något egentligen, jag har ju ganska nyligen skickat in färdjänstintyget och väntar på att få en blankett tillbaka. Hela processen tar tydligen oftast ett par-tre månader.

Det börjar lätta lite i kalendern nu, efter att ha varit ”fullt” (en sak om dagen) de senaste två veckorna. Har ett besök till hos sjukgymnasten på fredag morgon, sen ska vi nog åka till lantstället över helgen. Det lär vara riktigt kyligt, eftersom det är en sommarstuga som är lika isolerad som en pappkartong, och vi har inget rinnande vatten så här års. Det brukar gå bra ändå, med elektrisk bäddvärmare, värmefilt och älskaren Rs mage. Den är toppen att värma iskalla fingrar på!

R skulle fälla ett par träd tillsammans med sin pappa. De har lite… Hmm, låt oss kalla det svårt, att jobba ihop. Det kan vara ganska kul att höra, för båda har riktigt dåligt tålamod, helt olika sätt att lösa problem, och irritationen ligger i luften! Ibland blir de nästan arga på varandra. Jag tänker hålla mig på långt avstånd, just då i alla fall. Solen ligger på dagtid, så det kommer nog inte att vara så fruktansvärt kallt där inne om det här fina vädret håller i sig. Vi har inte varit där sedan oktober. Jag älskar verkligen stället, men det är besvärligt med kyla när man har ont. Sommar, tack!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/lunch-och-kyla/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: