Bråkig på träningen

Jaha, besökte alltså sjukgymnasten i dag, och det var ju kul… Jag kände mig bråkig och trotsig, fast på något sätt gick jag med på allt han sa ändå. Vi tog bort ett par övningar, ändrade ett par andra, och kollade att några såg bra ut. Jag klagade över att programmet tar så lång tid eftersom jag behöver hjälp av någon med många övningar, så då strök han helt enkelt uppvärmningen på crosstrainer.

Äntligen! Någon som tycker som jag! Att stå och gunga en stund ger inte på långa vägar samma puls som intensiv viktträning. Risk för skador? Knappast. Inte med vanlig Svensson-belastning när den utförs korrekt. Dessutom är jag redan trasig. Haha, jag gillar verkligen min sjukgymnast!

Hantel, hantlar, träna

Det var varmt och trevligt ute, fastän solen lyste med sin frånvaro då och då. Tog en liten promenad på stan efteråt, men jag hade en tung väska att släpa på. Inte skönt att strosa då. Tvättade mina gamla mysbyxor när jag kom hem från gymmet häromdagen, och det måste ha varit droppen som fick bägaren att rinna över. De har tappat all form, och en hel massa färg. Dragskobanden har pajat, och de har blivit så stora att de hasar ner. Typiskt, de som var så himla sköna. Men de har tjänat mig länge och väl. Hittade ett par nya för 149:-, billigt och bra.

Orkade inte mycket när jag kom hem. Ont, ont, ont. Fixade en trevlig pasta carbonara till middag, gled i mysbyxorna och fortsatte pyssla med datorn. Man kommer aldrig ihåg alla sidor man hade bokmärkta…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/brakig-pa-traningen/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.