Date och umgänge

Det var tänkt att jag och R skulle ha en romantisk date i helgen, men det blev inte riktigt så. I stället käkade vi middag hos hans föräldrar, och sen däckade vi i pungsoffan. Ja, den heter så, ni kan läsa varför här. Hur som helst, vi får ta våran date någon annan dag. Jag föredrar en date där man faktiskt gör något, tar en promenad, skjuter prick eller går och ser något. En utställning eller så.

Romantisk middag-date blir ofta mest bara töntigt, särskilt om man inte känner varandra. Men jag har ändå aldrig haft någon riktig mardrömsdate, som man läser om ibland! Inte för att jag har behövt gå på så många dater i mitt liv, men jag har nog haft tur ändå. Förutom med den där killen som skickade en bild på sin kompis, och sedan ursäktade det hela med att utseende inte är allt, när vi träffades på riktigt och jag konfrontrade honom angående det.

Hjärta, kärlek. Date

Att han dessutom tyckte att ärlighet var viktigt, gjorde det hela bara dumt och töntigt. Jag sa det åt honom, sen reste jag mig och gick därifrån. Aldrig i livet att jag tänkte genomlida ett par timmar med någon jag ogillar skarpt, redan från början. Det är väl bättre att säga vad man tycker på en gång, än att försöka lura sig själv eller den andra? Så borde folk göra lite mer rent generellt, när det gäller vänner och umgänge. Det blir tröttsamt att höra på folk som klagar över att deras ”vänner” tar mycket kraft och energi ifrån dem, utan att de inser själva att de just blivit likadana.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/date-och-umgange/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinamars 6, 2012 kl. 08:08
  • Svara

  Jag har inte dejtat så värst mycket. Har hittat de stora kärlekarna och sen har det varit dejtfritt i en väldig massa år. Men en och annan katastrof har jag haft och en var med en nästan 15 år yngre ’karl’, en riktig yuppi, en såndäringa med en Saab cab, kostym och pengar i mängd. Allt var hur trevligt och flörtigt som helst – ända då tills vi skulle ses på ’riktigt’. Då slog den bistra verkligheten till och skillnaden i ålder och intressen här i livet blev allt för övertydligt! Usch, vilken pärs det var innan jag kunde ’smita’på ett snyggt sätt. Jag hade en hel del yngre förmågor efter mig på den tiden – var tydligen en hot dam – kanske numera skulle ha kallats en cougar!

   • mars 6, 2012 kl. 08:34
   • Svara

   Hahaha, vad roligt du beskriver det! Jag har aldrig försökt smita på ett snyggt sätt, det verkar svårt!

  • Christinamars 6, 2012 kl. 09:08
  • Svara

  Ja det är det när man vill avgå med sin egen självkänsla, åtmintone, på hög höjd över fotknölarna!
  Ynk! på dig men ha en bra dag ändå!

   • mars 6, 2012 kl. 09:15
   • Svara

   Haha! En sån situation kan nog ta fram ynk i de allra flesta. Hoppas att din dag blir bra också!

  • emeliemars 8, 2012 kl. 22:58
  • Svara

  Må säga att jag just hitta en blogg i min smak, dvs din blogg.
  älskar din ärlighet när du skriver, inte det ähr ”perfekta” som många bloggare skriver om, och allt så vara så gulligullsött.

  tack för en bra blogg!

   • mars 8, 2012 kl. 23:03
   • Svara

   Tack så mycket, kul att du hittat hit! Jag är också döless på allt sånt där. Min värld är i alla fall som jag beskriver den, och inte sådär puttenuttig och perfekt! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.