Döda djur

Ni har väl sett filmen Gudfadern? Om inte, så känner ni väl i alla fall till scenen med ett hästhuvud i sängen? Nu har samma sak hänt i Sverige. Nästan. Det var på Clas Ohlsons reklamationsavdelning, där det dök upp ett avhugget dalahästhuvud i en ask. De kopplade in säkerhetsavdelningen, för någon tyckte att det var obehagligt. Men det rörde sig om ett misstag. Huvudet skulle nämligen till reklamavdelningen, och var självklart ett jippo.

Häst. Döda djur i jippo

Apropå döda djur, i går kväll såg jag ett program på kanal 5 som heter ”Allt till salu”. Det är lite roligt faktiskt, och jag såg en gammal skolkamrat i gårdagens avsnitt, som följde med på orgeljakt. Hur som helst, Jonas Wahlström från Skansen-Akvariet var med också, han skulle sälja något myskoxskinn. Han hade massor med underbara uppstoppade ugglor och djurskinn hemma, och hans lilla hund tuggade på den där myskoxen och juckade på Jonas ben hela tiden. Blä.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/doda-djur/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Mallamars 14, 2012 kl. 12:40
  • Svara

  Hade Zoo-Jonas uppstoppade djur? På riktigt? Det trodde jag aldrig.

   • mars 14, 2012 kl. 13:08
   • Svara

   Japp, men jag såg bara ugglor. Han pratade lite om att det var olagligt att sälja en del arter, även uppstoppade om de är utrotningshotade nu men skjutna lagligt på 50-talet. Jag tror man kan se klippet på deras hemsida!

  • Christinamars 14, 2012 kl. 13:59
  • Svara

  Vad är orgerjakt? Jag googlade men fick bara upp ditt inlägg.
  Undrar vem / vilka på reklamavdelninge som fick ett erbjudande som inte gick att tacka nej till? 🙂

   • mars 14, 2012 kl. 14:07
   • Svara

   Åh, slarv av mig! Orgel ska det stå, ska genast rättas! Tack!
   Haha, ja, jag hade tackat ja!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.