Matchar färger

Vilken dag. Den har, trots tristessen och misären, varit riktigt händelserik. Skratta inte nu, för det här är med mina mått mätt. På förmiddagen älgade jag ner till Konsum för att fylla på det som saknades mest akut här hemma. Mjölk till kaffet, frukt och sånt. Det verkar vara säsong för små, kärnfria röda druvor nu, för de är faktiskt inte svindyra och de smakar helt underbart. Dagens stora behållning. Sen kom jag hem och skulle brygga “morgonkaffet” (klockan var nog 12 då) bara för att se att kaffet var slut hemma. Skiiiiit. Gick inte tillbaka till affären.

I går fick jag nästan akut fulhetsförgiftning, när jag insåg att jag hade lite för många gråa hårstrån i luggen. Jag?! Jag är alldeles för ung för det! Så jag köpte en hårtoning i dag, som jag ägnade mig åt en timme. Passade på att måla naglarna också, i den här snygga röda färgen. Den passar alldeles utmärkt till mina ögon, för den plockar upp de vackra röda nyanserna i ögonvitan…! *

Det är klart att man mår lite bättre om man känner sig tjusig. Så jag skiter i om folk tycker att det är töntigt. Hur som helst, nu saknas bara lite färg i ansiktet så ser jag nästan frisk ut. Frågan är hur piffig man ska vara på färdtjänstintervjun? Är den som intervjuar medveten om sina omedvetna tankar baserat på det ögonen ser? Jag tänker nog inte utgå ifrån det. Dumt att chansa, med så mycket på spel.

* Ironi


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/matchar-farger/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Gillar just din ironi! Snygg matchning… 😛

   • on mars 7, 2012 at 21:50
   • Svara

   Tack!

 2. sv: Haha.. Jaa, helt nöjd kan jag nog inte säga att jag var. x) Men det löste sig tillslut, så ingen fara på taken! 🙂

  Himla snyggt nagellack förresten. Jag blev nu själv lite sugen på något liknande. Haha. 🙂

  Tack för att du lämnade ett litet spår efter dig. 🙂
  Kram och hejs!

   • on mars 7, 2012 at 21:54
   • Svara

   Tack – och detsamma! 🙂 Ja, jag är lite ovan vid nagellack själv, jag försöker vänja mig!

  • Anna on mars 7, 2012 at 22:33
  • Svara

  Piffa inte för mycket för intervjun. Folk i allmänhet är inte medvetna om hur omedvetna de är.

   • on mars 7, 2012 at 22:36
   • Svara

   Nej, det var ungefär det jag trodde. Och har märkt förut…

 3. sv; Inte jag heller, men jag ser kanal 6 på våran husvagnstv, där vi bara har “luft”-kanaler…:)

   • on mars 8, 2012 at 08:36
   • Svara

   Smart! Brukar kolla på TVn på landet, där funkar det… 🙂

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.