Oväntad middag

I går kväll åkte jag hipp som happ in till stan för att träffa bästa M. Vi har inte setts sedan det vuxna barnkalaset för tre veckor sen, och han har fullt i kalendern nästan jämt ett par veckor till, så vi passade på att käka middag innan han skulle vidare till nästa grej på kvällen. Vi har inte hörts på länge, och vi brukar använda oss av ett gratis sms/mms-program som skickar meddelanden med datatrafik, men det har tydligen inte funkat så bra på sistone. Ingen har nämligen svarat, men vi båda har skickat flera meddelanden.

När han ringde frågade han om han var lock-outad, eller om jag bara tappat förståndet någonstans. Varken eller! Det är hans telefon som är dålig. Garanterat. Hur som helst, vi sågs på Fältöversten (en galleria i Stockholm, reds. anm.) och gick till nåt italienskt hak där vi käkade. Så här gott blev det!

Sedan strosade vi runt lite, och inhandlade ett par presenter. Glömde köpa brun utan sol, men kom hem med ett riktigt fint fynd som ni får se senare. Vi skvallrade om allt det som hänt på sistone, och hade urtrevligt! Vi båda drabbades plötsligt och akut av gammal ålder när vi var inne i butikerna där vi köpte presenter. I den ena välkomnades vi av en lättklädd dansande flicka…

Nu är det i alla fall lördag, och först av allt på schemat står gymmet och storhandling av mat. Sen blir det någon form av utflykt, jag tänker minsann inte uggla framför nån jävla TV i dag. Vad vi ska göra vet vi fortfarande inte, men oavsett vad det blir, så blir det trevligt.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/ovantad-middag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: