Vårens färger

Min snälla sjukgymnast tejpade min axel så att det ska bli lite lättare för mig när jag tränar. Den där tejpen verkar finnas i tre färger; Svart, turkos och knallrosa. Lyckligtvis ska det ju vara starka, härliga färger i vår, men jag känner ändå på mig att det blir riktigt svårt att matcha med något annat än vitt eller svart…

Vårens färger

Jag sov himla dåligt i natt, och det har gjort sig påmint hela dagen. Drömde om en örn som såg ut som en uggla, med ögon som min stafylokock (gosedjuret som ni kan se här), som satt i fönstret. Jag råkade knuffa till den på magen som vällde in genom fönstret ett par gånger innan jag insåg att fönstret var öppet, och att den kunde komma in. Då höll den upp två makrillar och frågade om de gick att äta… Nä, men annars är jag ju normal och sådär…

Apropå vårens färger, jag tror inte jag vill trycka in min röv i ett par gröna, gula eller korallröda brallor faktiskt. Jag är inte ett dugg fet, men ändå ganska bred om höfterna. Kommer väl se ut som ett trafikljus om jag provar. Nej tack. Däremot kan jag tänka mig färgglada klänningar, men svenska butiker är så himla dåliga på roliga (och billiga) klänningar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/varens-farger/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • we will never walk alone.-ick ett roligt smsmars 9, 2012 kl. 20:03
  • Svara

  Det sägs att när man drömmer om ugglor med stora ögon så har man haft besök av utomjordingar…men det vet du väl va? 😉

   • mars 9, 2012 kl. 20:30
   • Svara

   Ha! Det har du rätt i, hmm…! Det hade jag helt glömt bort. Borde jag vara rädd nu? 🙂 Kanske dags för ett graviditetstest…

  • Christinamars 9, 2012 kl. 20:15
  • Svara

  Jag skulle nog kunna tänka mig att ha ett par gula braxer. Om man matchsr dem med svart – tror du inte det skulle kunna vara rätt snyggt?

   • mars 9, 2012 kl. 20:31
   • Svara

   Jodå, absolut. Men inte på mig!

  • Tofflanmars 9, 2012 kl. 21:03
  • Svara

  Nej fy fan! Inte turkos… Det är ingen färg, för resten, det är en nyans. En FUL nyans! Ta bort! Ta tio meter knallrosa, bara inte turkos… *STOR-RYSER*

   • mars 9, 2012 kl. 21:05
   • Svara

   Han brukar tydligen spara den knallrosa till alla sportkillar som behöver tejpas! 🙂 Men jag vet, du har rätt, det är hemskt fult! 🙁

  • Tofflanmars 10, 2012 kl. 12:30
  • Svara

  Notera att DU är fin, nyansen turkos är ful. Inget annat.

   • mars 10, 2012 kl. 12:44
   • Svara

   Jag noterar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.