Vårens färger

Min snälla sjukgymnast tejpade min axel så att det ska bli lite lättare för mig när jag tränar. Den där tejpen verkar finnas i tre färger; Svart, turkos och knallrosa. Lyckligtvis ska det ju vara starka, härliga färger i vår, men jag känner ändå på mig att det blir riktigt svårt att matcha med något annat än vitt eller svart…

Jag sov himla dåligt i natt, och det har gjort sig påmint hela dagen. Drömde om en örn som såg ut som en uggla, med ögon som min stafylokock (gosedjuret som ni kan se här), som satt i fönstret. Jag råkade knuffa till den på magen som vällde in genom fönstret ett par gånger innan jag insåg att fönstret var öppet, och att den kunde komma in. Då höll den upp två makrillar och frågade om de gick att äta… Nä, men annars är jag ju normal och sådär…

Apropå vårens färger, jag tror inte jag vill trycka in min röv i ett par gröna, gula eller korallröda brallor faktiskt. Jag är inte ett dugg fet, men ändå ganska bred om höfterna. Kommer väl se ut som ett trafikljus om jag provar. Nej tack. Däremot kan jag tänka mig färgglada klänningar, men svenska butiker är så himla dåliga på roliga (och billiga) klänningar.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/varens-farger/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Det sägs att när man drömmer om ugglor med stora ögon så har man haft besök av utomjordingar…men det vet du väl va? 😉

   • on mars 9, 2012 at 20:30
   • Svara

   Ha! Det har du rätt i, hmm…! Det hade jag helt glömt bort. Borde jag vara rädd nu? 🙂 Kanske dags för ett graviditetstest…

 2. Jag skulle nog kunna tänka mig att ha ett par gula braxer. Om man matchsr dem med svart – tror du inte det skulle kunna vara rätt snyggt?

   • on mars 9, 2012 at 20:31
   • Svara

   Jodå, absolut. Men inte på mig!

 3. Nej fy fan! Inte turkos… Det är ingen färg, för resten, det är en nyans. En FUL nyans! Ta bort! Ta tio meter knallrosa, bara inte turkos… *STOR-RYSER*

   • on mars 9, 2012 at 21:05
   • Svara

   Han brukar tydligen spara den knallrosa till alla sportkillar som behöver tejpas! 🙂 Men jag vet, du har rätt, det är hemskt fult! 🙁

 4. Notera att DU är fin, nyansen turkos är ful. Inget annat.

   • on mars 10, 2012 at 12:44
   • Svara

   Jag noterar! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: