Reinfeldt separerar, ett misslyckande

Paret Reinfeldt har separerat. De har sålt villan och flyttat isär, men ännu är det oklart om de ska skilja sig. Och det är väl inte så konstigt att äktenskap havererar, när båda har tunga politiska uppdrag och tre barn hemma. När hinner man ägna sig åt varandra? De har varit gifta i 20 år, så självklart måste det kännas som ett misslyckande. Ett personligt misslyckande och ingenting annat.

Så kände i alla fall jag, när jag skilde mig. Jo, jag har varit gift, och fast jag är ung så hann vi med sju år som ringmärkta. Det blev aldrig bittert eller särskilt infekterat, och vi är fortfarande bästa vänner. Jag orkar liksom inte bråka om något sånt. Om kärleken tar slut, så gör den. Visst gör det jävligt ont, och det är inte alls vad man har tänkt sig, men man kan ändå välja hur man ska gå vidare. Vi gjorde det bra, trots det enorma misslyckandet vi kände.

Hjärtan. Alla hjärtans dag. Paret Reinfeldt har separerat.

Jag läste i går kväll att folk varit skadeglada över paret Reinfeldts personliga kris. Då måste man väl ha blivit tappad på huvudet som barn? Jobbet och kärlekslivet är ändå två helt skilda saker som hanteras annorlunda, fattar man inte det kanske man inte ska ha ett jobb överhuvudtaget. Däremot kan man hantera båda sakerna professionellt, men det är en annan fråga. Det spelar ingen roll var mina politiska sympatier ligger, i dag känner jag med paret Reinfeldt i deras sorg.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/reinfeldt-separerar-ett-misslyckande/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.