Rosa och grilla

Vilket fantastiskt väder det var i går! Inte ett moln på himlen och helt vindstilla, fastän stugan ligger vid vattnet. Jag satt i flera timmar vid den där husväggen och stektes av solen. Den tredje mars, och jag satt i bara linne och vanliga byxor! Huden stramar i ansiktet, och jag har antagit en ganska rosa ton. Jag är en sån där som gärna vill bli lite brun, men aldrig blir mer än rosa-beige. När jag är riktigt brun för att vara jag, då är jag ändå blek i jämförelse med andra. Trist, men även lite färg gör att jag ser mycket piggare ut. Får väl fuska framåt sommaren.

Tog en långpromenad i långsamt tempo med vovven. På kvällen skulle vi grilla, och vi kremerade en fläskkarré. Nom. Satt hos svärisarna och åt och pratade ganska länge. De är helt underbara, jag har sån tur! I och för sig har jag känt dem tidigare, när jag var en knodd, så det var ju enklare när jag skulle träffa dem för första gången på 15 år i vuxen ålder.

Grill. Grilla

Någon förfest på Coop blev det ju inte för vår del. Inte för att jag hade någon jävla lust till det själv, men det är så himla kul att få älskaren R lite uppretad över det hela! Såg inget av spektaklet på TV heller, och det gjorde mig absolut ingenting. ”Family Guy” gick på sexan, det tycker jag är mer än bra. Av någon anledning får vi inte in kanal sex hemma, och det är den enda som kör det programmet. Nåja. I dag händer nog ganska exakt samma sak som i går, bara solen kommer fram.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/rosa-och-grilla/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Hej igen Klara! Grilla – låter helt underbart – kände doften när jag läste ditt inlägg. Själv såg jag Melodifestivalen – spektaklet är ändå ganska kul. För övrigt fick jag sms från FK igår – inte bra o suck!. Om jag har förstått det rätt har du en del erfarenheter av dem. Ha en fortsatt fin söndag :)!

   • on mars 4, 2012 at 10:35
   • Svara

   Ja! Det var lite kallt, men ändå kändes det som om sommaren var liiite närmare! Jag lyckades få se fem minuter av melodifestivalen – sammandraget av finalisterna! Så nu är jag uppdaterad igen. Usch, FK! Har så lite som möjligt med dem att göra, så länge det bara går! Hoppas att din helg har varit bra i övrigt!

   1. Den har varit helt ok :)!

     • on mars 4, 2012 at 12:54
     • Svara

     Skönt! Man får passa på att njuta när det går!

 2. Låter som om du/ni har det härligt!!! Fortsätt med det!

   • on mars 4, 2012 at 15:14
   • Svara

   Rätt skönt faktiskt! Mycket kallare i dag, så något solande har det inte riktigt blivit. Trevligt ändå!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: