Solbränd och irriterad

Älskaren R har en kompis som skrev ett klockrent citat på Facebook: ”När Björn Ranelid går ut blir han inte solbränd, det är solen som blir Björnd.” Hahaha! Han lämnar minsann spår efter sig var han än syns. Undrar vad nästa projekt blir, förutom det där grammatikprogrammet på TV som det var tal om? Modebranschen kanske? Eller skönhetsindustrin?

Äh, nog om honom, och raskt över till något heeeelt annat…? Brun utan sol! Jag är helnöjd med den jag köpte från Aco, och rekommenderar den verkligen. Jag gillar deras grejer, himla prisvärt faktiskt. Något jag däremot inte är ett dugg nöjd med är Miljonlotteriet, eller något telefonförsäljarföretag de anlitar. Jag var med i en undersökning på nätet, och en av frågorna var om jag var intresserad av att få information eller nyheter om Miljonlotteriet, och hur man kan vinna pengar.

Jag svarade såklart nej. Sen dubbelkollade jag att det verkligen stod nej. Tror du inte att de ringde ändå? Det roliga var att jag sa att jag både kollat och dubbelkollat, och tjejen jag pratade med antydde gång på gång att jag frivilligt hade anmält intresse till Miljonlotteriet. Aldrig. I. Livet. Det är typ det sista jag gör innan jag helt tappar förståndet. Stackars tjej, antingen har någon gett henne fel information, eller så förstår hon bara inte vad ”nej” betyder.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/solbrand-och-irriterad/

2 kommentarer

  • Tofflanmars 24, 2012 kl. 10:38
  • Svara

  Nej är ett skitsvårt ord att förstå för somliga, verkligen. Ett annat lotteri som inte fattar det är Piss-skit-lotteriet… 🙁

   • mars 24, 2012 kl. 10:55
   • Svara

   Sjukt svårt! Tacka vet jag svenska spel liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.