Vill ha en fest

Jag funderar på att ordna nån form av kalas när jag fyller år. Jag har faktiskt inte haft en enda ordentlig fest i samband med min födelsedag en enda gång, inte ens när jag fyllde 30 25, så det kanske är dags. I år är det inte ett dugg jämnt, men jag känner att en liten egoboost i form av kalas kanske inte vore så dumt. Jag fyller år fredag den trettonde. När jag föddes var det långfredag också, en riktigt fin dag att födas på alltså. Alltså, nära och kära och vänner, boka in lördag den fjortonde och leta upp Bagis på kartan.

Jag har aldrig riktigt tyckt att min födelsedag har varit något riktigt värt att fira, men livet som det ser ut just nu är inte alltid så himla kul. Det är alltså en bra ursäkt för att få hit lite folk och ha roligt, och jag vill få in mer kul saker i tillvaron! Det händer inte så mycket annat. Veckorna tuffar på, och jag går och väntar. Väntar på besked eller förändring.

I dag har det varit riktigt skönt ute. Så himla typiskt att det blev spöregn och storm när vi skulle ut i går kväll, men det är väl så livet är. Dagen hittills har spenderats ensam, men jag har inte haft ork till att göra mig i ordning och ta mig ut någonstans. Jag hoppas på en kvällspromenad med älskaren R i stället, för gymmet stänger tidigt på helgerna. Dåligt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/vill-ha-en-fest/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • martinamars 12, 2012 kl. 07:04
  • Svara

  godmorgon! allt bra? 🙂

   • mars 12, 2012 kl. 08:55
   • Svara

   Jag tror det! 🙂

  • Tofflanmars 12, 2012 kl. 19:31
  • Svara

  AHA! Ytterligare ett aprilbarn! 😀

   • mars 12, 2012 kl. 19:42
   • Svara

   Jajemän!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.