Grattis till mig

I dag fyller jag år! Fredag den trettonde, en riktig turdag! Tänker fira mig själv ordentligt i morgon, för det har jag faktiskt aldrig gjort i vuxen ålder. På dagen kommer släkten för ett städat fikakalas, och på kvällen blir det mer dekadent med discokula, vuxenbål och chippendales. Ok, det sista var inte riktigt sant, men jag önskar att det vore så. Jag tänker i alla fall köra rockstjärnestuket all in. Både älskaren R och bästa vännen M har tackat nej till att agera servitörer, enbart iförda fluga och förkläde. Konstigt.

Discokula, fest

Hur som helst, det innebär att jag har en del att göra i dag. Baka, diska, förbereda käket, dubbelkolla så att jag inte har glömt något, och tjata på R om att ta ner den där jäkla bålskålen. Kanske städa lite, för jag tar för givet att R inte kommer hinna med allt i morgon. Och jag tänker då inte städa i morgon, för jag har tänkt överleva hela dagen.

Tänkte försöka göra mig lite vacker också, eftersom det tar typ två dagar att bli snygg nu när man är så förbaskat gammal. Min faster skickade ett meddelande på Facebook och frågade vad XX-åringen önskade sig, och jag är så van att säga något helt annat att jag trodde hon skrivit fel… Haha! Nä, men med lite hårinpackning, ansiktsmask och lite brun utan sol så ser jag i alla fall piggare ut. Och ögonen talar som sagt om allt möjligt skit för hjärnan, som tror på det. Over and out.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/grattis-till-mig/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Grattis verkligen till dig!!! Jag ville vara först att gratta innan jag blåser iväg på kurs!!

  Jag hoppas att du får en bra födelsedag (du delar dag med herr Hatt, alltså fru Hatts man U!) och en bra firning. Allt gott önskar jag dig och framför allt smärtfrihet!!!

  Kram, Kloka Klara! 😀

   • april 13, 2012 kl. 09:23
   • Svara

   Tack snälla!

 2. Ett stort GRATTIS både till färdtjänsten och födelsedagen – alltså dubbel anledning att fira. Gläds med dig! Va rädd om dig i allt förberedelsestök och njut av vänners närvaro. Kram från mig till dig 🙂

   • april 13, 2012 kl. 09:28
   • Svara

   Tack så hemskt mycket, vad glad jag blir! Så himla skönt att det fungerade! Kram!

  • Carolinapril 13, 2012 kl. 14:38
  • Svara

  Åh det hade jag velat se.

   • april 13, 2012 kl. 14:41
   • Svara

   Jag tjatar fortfarande, det KAN hända! 😀

  • Fnuttenapril 13, 2012 kl. 16:37
  • Svara

  Grattis tjejen!
  Ta det lagom idag så du har krafter kvar till imorgon också.
  Festa järnet.

   • april 13, 2012 kl. 16:59
   • Svara

   Will do, tack!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.