Intervention

Jag drömmer ju en himla massa konstigheter, och här får ni nu ta del av ytterligare skumma saker jag upplevde häromnatten. För det första gick jag och vännen E från norrlandet i högstadiet, och en morgon hade vi bild. Vi satt och ritade påskägg, och han stank verkligen sprit. Han mådde inte så bra, så han bad mig täcka för honom – alltså rita dubbelt så många ägg medan han var på muggen.

Sen skvallrade han för våra lärare (vilka råkade vara Dr. Shepherd och Dr. Hunt i Grey’s Anatomy) att jag åt en massa värktabletter. Då hade de en ”intervention” där de anklagade de mig för att vara 42-timmarsberoende, vad nu det är, och boka en tid hos skolsköterskan. Det gjorde jag inte, utan gick till en bensinmack och köpte ett ägg.

Sen var jag och älskaren R i mina föräldrars hus, och det kröp en två decimeter lång, tjock snigel på fönsterkarmen. Den var snabb, och täckt av mjuka piggar, ungefär som en sån där silikonpensel man har i köket. Och så försökte den ta sig in i huset. Vi gick ut för att titta på den, och då upptäckte vi en hel massa ovanliga djur under trappan.

Vinbergssnäcka. Snigeltrio på promenad.

En sköldpaddshona med 9 små ungar (jag är ganska säker på att de inte växer upp i en kärnfamilj under en trappa). En skunk och fyra ungar, som R kastade ut på gräsmattan för de stank. En svart puma, en lo och någon sorts ödla. Ett väldigt rikt djurliv under en liten trappa, alltså…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/intervention/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anna Mariaapril 12, 2012 kl. 16:31
  • Svara

  Jag tror jag garvar ihjäl mig – vilken soppa, men du roar mig stort. Jag antar att det blir aningen dyrt att terapeuta detta :).

   • april 12, 2012 kl. 16:51
   • Svara

   Hahaha, jag vet inte om jag VILL terapeuta mig själv! Jag tycker att det är kul också! 🙂

  • Tofflanapril 12, 2012 kl. 17:56
  • Svara

  När jag läste pås-skägg insåg jag att det skulle vara en skum dröm… 😉

   • april 12, 2012 kl. 18:49
   • Svara

   Haha, det var det!

  • Josefineapril 12, 2012 kl. 18:31
  • Svara

  Låter som en spännande dröm 🙂

   • april 12, 2012 kl. 18:51
   • Svara

   Det var spännande, jag hade kul hela tiden! 😀

  • Uffeapril 13, 2012 kl. 08:37
  • Svara

  Underbart knasig dröm!

   • april 13, 2012 kl. 09:01
   • Svara

   Ja, det är skönt att man vaknar och skrattar ibland! När jag samlar ihop tankarna undrar jag vart allt kommer ifrån…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.