Intervention

Jag drömmer ju en himla massa konstigheter, och här får ni nu ta del av ytterligare skumma saker jag upplevde häromnatten. För det första gick jag och vännen E från norrlandet i högstadiet, och en morgon hade vi bild. Vi satt och ritade påskägg, och han stank verkligen sprit. Han mådde inte så bra, så han bad mig täcka för honom – alltså rita dubbelt så många ägg medan han var på muggen.

Sen skvallrade han för våra lärare (vilka råkade vara Dr. Shepherd och Dr. Hunt i Grey’s Anatomy) att jag åt en massa värktabletter. Då hade de en ”intervention” där de anklagade de mig för att vara 42-timmarsberoende, vad nu det är, och boka en tid hos skolsköterskan. Det gjorde jag inte, utan gick till en bensinmack och köpte ett ägg.

Sen var jag och älskaren R i mina föräldrars hus, och det kröp en två decimeter lång, tjock snigel på fönsterkarmen. Den var snabb, och täckt av mjuka piggar, ungefär som en sån där silikonpensel man har i köket. Och så försökte den ta sig in i huset. Vi gick ut för att titta på den, och då upptäckte vi en hel massa ovanliga djur under trappan.

Vinbergssnäcka. Snigeltrio på promenad.

En sköldpaddshona med 9 små ungar (jag är ganska säker på att de inte växer upp i en kärnfamilj under en trappa). En skunk och fyra ungar, som R kastade ut på gräsmattan för de stank. En svart puma, en lo och någon sorts ödla. Ett väldigt rikt djurliv under en liten trappa, alltså…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/intervention/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anna Mariaapril 12, 2012 kl. 16:31
  • Svara

  Jag tror jag garvar ihjäl mig – vilken soppa, men du roar mig stort. Jag antar att det blir aningen dyrt att terapeuta detta :).

   • april 12, 2012 kl. 16:51
   • Svara

   Hahaha, jag vet inte om jag VILL terapeuta mig själv! Jag tycker att det är kul också! 🙂

  • Tofflanapril 12, 2012 kl. 17:56
  • Svara

  När jag läste pås-skägg insåg jag att det skulle vara en skum dröm… 😉

   • april 12, 2012 kl. 18:49
   • Svara

   Haha, det var det!

  • Josefineapril 12, 2012 kl. 18:31
  • Svara

  Låter som en spännande dröm 🙂

   • april 12, 2012 kl. 18:51
   • Svara

   Det var spännande, jag hade kul hela tiden! 😀

  • Uffeapril 13, 2012 kl. 08:37
  • Svara

  Underbart knasig dröm!

   • april 13, 2012 kl. 09:01
   • Svara

   Ja, det är skönt att man vaknar och skrattar ibland! När jag samlar ihop tankarna undrar jag vart allt kommer ifrån…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.