Service på Mood

Man kan få hjälp med mycket på den nya Mood-gallerian i stan. En personal shopper, knivslipning, ballongogram, presenttips och fönsterputs är bara några exempel, och dessutom kan man hyra en kock eller bartender. Hela Mood var sjukt trendigt och lyxigt, så jag antar att man inte kan förvänta sig att komma särskilt billigt undan. Jag ska med andra ord inte gå dit och shoppa, just nu i alla fall. Kaffet var ändå hyfsat billigt.

Kaffe

Såg en riktigt snygg promenadkäpp för män, med ett silverhandtag i form av ett ormhuvud. Kom att tänka på att jag inte har sett någon karl med käpp på evigheter, om det inte är så att han är över 70, och den är i plast med ett landstingsmärke någonstans. Och det är ju inte så coolt. Ska jag säga, som rullar fram i stol ibland… Nä, man känner sig inte så glammig då. Men det är skönt. Älskaren R kör ju som en jävla galning och ska klippa folks hälsenor om de står i vägen, så jag föredrar när bästa M rullar.

I dag kör vi utan rull, jag är fullproppad med medicin för att orka hela dagen. Och därmed även på ganska bra humör, och allt blir lite roligare. Jag tycker i alla fall att jag är rolig, så jag kan underhålla mig själv. Alltid nåt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/mood-gallerian-service/

2 kommentarer

  • Anna Mariaapril 8, 2012 kl. 19:25
  • Svara

  Hoppas ni hade en fin tripp till Örebro! Såg det lite för sent – så inga tips från mig, i och för sig vet jag inte så mycket om Örebro. Har mest spelat golf där – bor inte så långt därifrän. Jag är ingen gubbe med käpp, men en tant med kryckor och jag har allt kikat på blommiga käppar – finns hos sjukgymnasten – skithäftiga. Om ni inte är hemma än, så fortsätt kör försiktigt.

   • april 8, 2012 kl. 19:31
   • Svara

   Vi är hemma! Det blev ingen långvarig vistelse – ALLT var stängt! Hahaha! Ja, förutom Svampen, där vi fick kaffe… Tur att sällskapet var så bra i alla fall. 😀 Blommig käpp, det låter häftigt!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.