Örebro nästa

Det blir en liten tripp iväg i dag, till Örebro. Älskaren R kör ska köpa ett hjul av något slag (varför bara ett?), och vi är på väg för att plocka upp bästa M nu. Tidig morgon! Vi ska fjanta runt på stan och se vad vi kan hitta på för skoj, käka en god lunch någonstans och bara hänga. 17 mil dit och rimligtvis lika många tillbaka, överväger att blunda lite i bilen.

I går kväll gick jag och R runt i stan, fönstershoppade och fikade. Hittade en smarrig hallon- och kardemummamuffins som jag ska försöka mig på att baka själv någon gång. Vi köpte några böcker, satt och glodde på folk och hade en riktigt trevlig kväll. Vi var inte ute så sent, eftersom klockan ringde strax efter sju i dag, men det blev ändå skitkallt när solen gick ner. Det var en jävla massa turister överallt, och de flesta verkade frysa. Inte konstigt.

Örebro nästa
Om någon av er läsare har något Örebrotips, något man kan se eller göra trots att det är söndag, så får ni gärna dela med er! Och självklart i dag, för om en vecka har jag inte så stor nytta av tips längre…Har fikat på Svampen för ett par år sedan, men det är nog det enda.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/orebro-nasta/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.