Nytt träningsprogram

Huvudvärken sitter fortfarande i. Inte lika stark, men ändå irriterande. Och jag är inte lika irriterad längre. Det var tur att jag fick åka taxi i dag, annars hade jag aldrig orkat ta mig iväg ända till Lidingö. Träffade både läkaren och sjukgymnasten, och de testade saker, klämde, tittade och utvärderade. Mitt gamla träningsprogram är härmed skrotat! Hurra! Även om det är bra om jag gör sakerna ibland, så är det inte huvudsaken.

Har fem nya saker som jag ska göra varannan dag, och kan träna som vanligt på gymmet. Äntligen! Nu är jag inte längre beroende av någon som trycker på mig och hjälper mig, perfekt. Sen åkte jag in till stan och klippte mig. Lagom kort, skönt. Passade på att kila in till Body shop, eftersom de hade nyöppning på Drottninggatan i dag. Utnyttjade en värdecheck jag hade, och gick därifrån tre saker rikare utan att vara särskilt mycket fattigare. Väldigt ovanligt, när det gäller Body shop!

Pengar

Sen snodde Apoteket trehundra spänn av mig, så sammantaget blev det en ganska dyr dag. Men både klippningen och medicinerna var nödvändiga, för älskaren R vägrar klippa mig. Jag tror att jag ska prova att raka av mig alltihop i sommar. Passar jag i det vore det helt fantastiskt skönt (och billigt), och om inte så växer det ju ut tillräckligt för att vara snyggt igen på ett par månader. Nåja. Glömde förresten min vattenflaska på gymmet, och jag tror att jag glömde mina handskar i Umeå. Det var ju inte länge sen jag skröt om att jag inte glömmer saker! Tror jag börjar bli senil…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/nytt-traningsprogram/

2 kommentarer

  • Jennifermaj 3, 2012 kl. 09:32
  • Svara

  Hallå! nu var det ett tag sen! hoppas allt är bra med dig 🙂 jag tänkte bara säga att jag nu har igång en tävling på min blogg som du mer än gärna får vara med i 🙂

   • maj 3, 2012 kl. 09:36
   • Svara

   Hej och tack! Ska genast kika in!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.