Yoghurt

Har just avslutat frukosten, ett par ägg och så en liten burk yoghurt. Jag har inte köpt yoghurt på burk på evigheter, men jag fick några stycken av den här sorten på stan i går. Helt okej som ett litet mellanmål ibland, men väldigt onyttig. Fet som fasen, sen dog lite av sockerchocken, fast den smakade gott. Äter folk sånt här varje dag?

oikos grego yoghurt grekisk med fruktsmak

Redan fredag alltså, veckan blev väldigt kort eftersom vi var bortresta ett par dagar. I morgon ska jag gå ner till marknaden på Årsta torg och se mig omkring. Hälsa på min kusin som ställer ut och säljer sitt eget märke av barnkläder, Jenny-Li. Fantastiska saker (som ni kan se på hennes Facebooksida här)!

Vad som händer i kväll är fortfarande oklart. Skulle behöva be älskaren R om att köra dammsugaren igen, men något roligare borde man väl kunna hitta på en fredagkväll? Kanske en långpromenad om regnet håller sig undan. Eller varför inte lite mat någonstans? Det skulle faktiskt vara skönt att slippa laga något själv… Har riktigt, riktigt ont i dag, men solen tittar i alla fall fram…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/yoghurt/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinaapril 27, 2012 kl. 09:26
  • Svara

  Åhh, Årsta Torg, jag blir riktigt nostalgisk! På min tid fanns det en fiskaffär där – är den kvar?
  En solig och skön fredag hoppas jag att du får och promenera dammsugaren kan man göra vilken annan dag som helst!

   • april 27, 2012 kl. 09:37
   • Svara

   Nej, någon fiskaffär har jag inte sett! Det hade jag verkligen önskat att det fanns! Var det där i krokarna du bodde?

    • Christinaapril 27, 2012 kl. 10:39
    • Svara

    Jag bodde i början på Sköntorpsvägen.
    I den där fiskaffären köpte alltid min mormor lutfisk som hon la i blöt i en balja ute på balkongen i lagom tid så den kunde bli klar till jul.
    Nere på Gullmarsplan fanns det också en fiskaffär och tom en köttaffär. Fiskaffären hade vatten som rann utefter insidan av skyltfönstret – mycket uppskattat när man var liten. I huset bredvid ’vårt’ fanns det en mjölkaffär med damer i vita rockar och med små piffiga hattar på huvudet och därinne var det kall och helkaklat. Det du! Ja, jag vet att jag börjar bli gammal! 🙂

     • april 27, 2012 kl. 11:01
     • Svara

     Jag har också bott på Sköntorpsvägen! 😀 Längst bort från Gullmarsplan, vid vattnet. Haha, jag önskar att det fortfarande fanns sådana butiker!

  • Tofflanapril 27, 2012 kl. 10:39
  • Svara

  Museum, träffa en vän för kaffe, middag i södra delarna av stan = vår dag.

  Hoppas ditt onda går över!!! Skulle vilja messa dig, men har inte ditt mobilnummer… 🙁

  Kram!

   • april 27, 2012 kl. 11:03
   • Svara

   Åhhhh vad härligt det låter! Hoppas det blir trevligt! Skickar numret i mail.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.