Umeå

Äntligen hemma, vilken lång och hemsk dag! Vill gå sönder, gråta och sova om vartannat. Jaha, vad kan jag säga om Umeå den här gången då? Mycket snö, oerhört skitigt, slitet och byggprojekt överallt. Inte kul alls. Hela centrum är något slags sjuttiotalskomplex, som inte direkt lyser upp tillvaron. Men det finns många trevliga små ställen att äta på. Vi åt på en kinesisk restaurang i går kväll, som var helt fantastisk. Men så låg den inte i centrum heller. Det var väldigt konstigt att de flesta asiatiska restaurangerna även sålde pizza. Öh, ok. Platta pizzor, i och för sig.

Hoppas att det är lite varmare nästa gång jag åker hit, om två veckor. Det kändes som om våren låg två månader bakom, inte kul. Nästa gång åker jag själv, så jag ska försöka leta reda på ett billigt flygplan tills dess. Jag är så sjukt trött att jag knappt orkar berätta om resan hem, men den var inte alls särskilt spännande ändå. Älskaren R ville stanna lite här och där och titta på små plastbitar och sånt som han aldrig hinner med annars, och det fick han väl göra.

Nu väntar nedvarvning, smärtlindring och uppackning, sen blir det min egen sköna säng. På instruktionerna jag fick med mig hem stod det att jag ska undvika fysisk aktivitet under de kommade två veckorna, så det blir till att ringa sjukgymasten i morgon också, och eventuellt boka om torsdagens utvärdering. Ska sova länge i morgon. Så länge det går.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/umea/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  1. Åh, så skönt att vet att ni är hemma och att resan ner har varit problemfri. En stor ynk-kram till dig och så hoppas jag att du får sova gott och så länge du vill! Natti-natt!

    1. Tack snälla för omtanken! God natt!

  2. Skönt att ni är hemma! Och lyssna nu – ingen fysisk ansträngning! Sov gott i egna, sköna sängen!

    1. Tack, ska göra som doktorn sa! 😀 Natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.