Frukost och vänner

Bra dag! Hela klanen samlades på kolonilotten, och vi blev bjudna på riktigt god frukost. Det var både lax, sill, jordgubbstårta och snaps om man ville det. Just det var lite för tidigt för mig, men det blev lite av det mesta. Kul att träffa hela släkten på en gång också! Regnet höll sig undan, och det blev till och med lite sol. Lämpade av farmor på väg tillbaka, och åkte vidare till nästa kul grej.

Efter en ganska lång frukost träffade jag min gamla kompis E, från den lilla norrländska staden där jag bodde några år. Han flyttade hit till sin tjej och skaffade ett jobb här för ett par veckor sen, så vi träffades för att fika och komma ikapp lite. Han är så himla rolig, sjukt snäll och bara fantastisk. Vi satt och pratade några timmar, och jag är verkligen glad att vi kan ses lite oftare än en gång om året i framtiden. Han var faktiskt den enda som kom och höll mig sällskap när jag var ensam och miserabel, efter att jag inte kunde jobba längre, och det kommer jag alltid att vara tacksam för. Han ville inte vara med på bild. Vad är det med mina vänner egentligen? Inga linslöss direkt.

Kom hem vid tretiden och däckade. Hade sjukt mycket huvudvärk och mådde illa som fasen också. Låg blickstilla i soffan med en katt på fötterna och en på bröstet, i tre timmar. Älskaren R har varit i garaget hela eftermiddagen och pillat med någon skruv, eller så, som vanligt. Ett hjul, kanske. När han kom hem lagade han pommes frites med bearnaisesås till mig, det var ungefär det enda jag kunde tänka mig att äta. Råkade visst tröstköpa lite Ben & Jerrys i förrgår, vi får se om jag lyckas äta något…

glass från Ben & Jerry's - Wich. Bra efter frukost i det gröna.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/frukost-och-vanner/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Härligt med traditioner!
  Bra också att af tar (lite) ansvar och försöker ställa upp även om det bara är att svara på frågor.
  Skumbollsreceptet – hittade du det på nätet eller har du ett eget bra?
  En utmärkt fredag önskar jag dig och R!

  1. Ja, man kan kanske inte kräva så mycket mer!
   Receptet på själva fluffet hittade jag på nätet (italiensk maräng), själva monteringen hittade jag på själv. Hittade inget ”helt” recept på dem. Tack detsamma och kram!

 2. Glömde att skriva att ugglan är jääääätte guuuulig! 🙂

  1. Haha, tack!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: