Gå i skogen

Det är bra att vara ute och gå mycket när man har ont i ryggen. Särskilt bra är det i skogen, där det är knöligt och backigt, så att alla små muskler i ryggen får jobba. För de flesta som har ont i ryggen har alldeles för svaga muskler. Eftersom man undviker vissa lägen och belastar fel eller ojämnt, så får inte alla muskler vara med. Och det är betydligt sämre än att det gör extra ont när man är ute och går. Jag går i stort sett varje dag, ibland längre, ibland kortare. Och det är mycket trevligare att gå här i skogen, än i kvarteret hemma…

Vy över skogen en kväll
Nackdelen är ju alla jävla mygg. Efter en timme i skogen i går, var det riktigt svårt att försöka ignorera kliandet! Jag är så sjukt överkänslig mot alla såna där bett, att det blir stora bulor som sitter kvar i flera dagar! Ska försöka komma ihåg ett besök på Apoteket nästa gång jag har vägarna förbi stan. I morgon. Tydligen ska vi åka tåg hem, så att älskaren R kan köra hit den andra bilen. Klockan 06.07, så att han kan vara på jobbet till sju…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/ga-i-skogen/

2 kommentarer

  1. Kanske det är därför min rygg har blivit en utan så gott som aldrig ont, alltså för att jag går så himla mycket i princip var enda dag.
    Jag lider inte speciellt av myggen, utom precis just när bettet är nytt, men min Ellen har varit överkänslig precis som du så jag vet hur det kan bli och det är inte kul. Stackars du!

    1. Så kan det säkert vara! Ja, angående myggbetten så fick jag ett tips om att käka vanliga receptfria tabletter med histamin, ska prova om det blir någon skillnad!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: