Klumpigt!

När älskaren R kom hem från jobbet i fredags hade han en bula och ett sår i pannan. Han hade försökt gå igenom någon slags gallergrind, som hade stannat tidigare än han trott, och han fortsatte bara att gå – rakt in i den. Hahaha! Stackars lilla klumpiga älskare. Kollegorna hade skrattat gott åt honom, och det hade jag också gjort. Sånt där ser så sjukt roligt ut! Visst, inte så roligt att få ett sår i pannan, men på honom läker sånt där på några dagar, och det finns inte mycket fåfänga i honom.

bula och skrapsår i pannan efter att älskaren R gått in i en gallergrind
Redaktionen (jag) har försökt nå R för en kommentar, men han svarar inte på fler frågor om händelsen.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/klumpigt/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  1. Stackars R!!! Ömka honom från mig! Jag var med när en kille på mitt jobb gjorde nåt liknande och det var faktiskt komiskt – men det gjorde säkert skitont i huvet… 😳

    1. Han hälsar och tackar, och tycker att det är skönt att någon tycker synd om honom! :mrgreen: Han sa att det gjorde skitont, och han är inte den som överdriver direkt, haha! Nu har det blivit en stor sårskorpa av det hela, i kombination med världens bondbränna. Så läcker kille! 😀

      1. Bild, bild, bild!!!

        1. Jobbar på övertalningen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.