Ostor

Jag har lärt mig något nytt, om ostor! Men tillbaka till det snart, först en liten uppdatering om förflyttandet till lantstället. Det är ingen direkt värme ute, men det var så fint en liten stund på dagen, så jag bestämde mig för att spola av utemöblerna, och torka av den värsta smutsen från vintern. Det var ganska mycket av den varan. Sen var det ändå för kallt för att sitta där… Typiskt. I morgon börjar vardagen igen, så vi får väl se hur det funkar att utgå härifrån. Ingen större skillnad, skulle jag tro.

Ska se om det inte går att sova lite mer i natt, det var dåligt i går. Mycket sämre säng, luftombyte, någon som bullrar efter att jag har gått och lagt mig, någon som bullrar och dessutom har besök innan jag har vaknat, samt något skit med ögat. Det gjorde ont när jag vaknade, och jag vaknade under natten av att det gjorde ont. På morgonen var det ganska rött, men det gick över. Har varit väldigt ljuskänslig hela dagen också, hoppas att det går över till i morgon. Säkert någon jävla pollen eller kvalster som inte finns hemma.

Apropå kvalster, och tillbaka till ostorna, visste ni att det finns en sorts kvalster som bara lever på ost? Höll på att garva ihjäl mig när jag hörde vad de heter! Hahaha! Det är avfall från ostor som gör att gammal ost kan kännas lite dammig på ytan. Bajs från ostor. I vissa ostar tillsätter de till och med ostor, för att få en speciell smak, så de kan väl inte vara så farliga. Jag gillar ju verkligen ost, men man kanske ska låta någon annan äta upp den första skivan hädanefter? Hahaha, det här var kunskap jag hade kunnat vara utan!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/ostor/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Annamaj 20, 2012 kl. 21:05
  • Svara

  Alltså… nu är det jävligt konstigt. Igår fick jag helt plötsligt attack-ont i ögat. Rött som faan, kunde knappt öppna det, och totalt ljuskänslig. Det kom tillbaka ett par gånger på dagen också.

   • maj 20, 2012 kl. 21:14
   • Svara

   VA! Hahaha! Precis som jag! Det gör fortfarande ont, särskilt när jag blundar! Har det gått över då?

  • Annamaj 20, 2012 kl. 21:44
  • Svara

  Ja, idag är det bra. Men igår rann tårarna flera gånger. Jäkla mystiskt!

   • maj 20, 2012 kl. 22:22
   • Svara

   Skitkonstigt. Vänster öga.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.