Sängfundering

I går kväll tänkte älskaren R skruva på ett extra par fotpinnar på sin nya hoj och skjutsa runt mig litegrann, men det var så jäkla kallt att jag inte var ett dugg sugen. I stället ägnade vi åt oss att tvätta, och så skruvade han fast det där utdragbara källsorteringssetet i sopskåpet. Jag pallar inte att böja mig ner varje gång jag ska slänga sopor, och vi har inte haft någon plats för komposterbara sopor i samma skåp – förrän nu.

Och så åt vi upp den där helt fabulösa rabarberpajen. Minst lika god dagen efter också! Nu regnar det ute, och jag har sovit dåligt flera nätter i rad igen. Måste försöka hitta på något annat med sängen. Har byggt ett litet ryggstöd av filtar och bäddmadrasser, men det är för mjukt. Jag behöver en ny sängbotten för att det ska bli riktigt bra, men jag vet inte om det är värt det. Det skulle inte vara en lika bra som den ställbara varianten jag har hemma, för sängen här är inte lika bred. Men en vanlig hård madrass skulle vara bra.

En tallrik rabarberpaj, smulpaj, med vaniljsås. Gott!
Ska överväga saken i alla fall, om jag hittar någon som är billig nog. Jag är ju trots allt här ett par månader om året, och det är vore ju skönt att slippa vakna klockan fem varje morgon av att jag inte kan röra mig. Nåja. Nu ska jag packa ihop lite saker, för i morgon bitti bär det av till lägenheten igen. Sen börjar globetrottandet och tortyren igen…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/sangfundering/

2 kommentarer

  • Tofflanmaj 31, 2012 kl. 20:21
  • Svara

  Mums! Paj! 😛

   • maj 31, 2012 kl. 20:27
   • Svara

   Så sjuuukt god, det var helt sanslöst. Jag måste baka en till nästa vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.