Badkruka

Man får tjata och dra för att R ska följa med till badplatsen. När man äntligen är där är det för varmt och tråkigt i solen, och för kallt i vattnet. Oftast. Nu har han faktiskt lovat att göra grejer jag vill på helgerna – även att hänga på en strand en stund om det är vad som faller mig in. Och då blir det bad! Alltså, jag vet inte vad som har hänt med mig, men jag blir sugen på att bada bara jag ser en bild med någon som badar! Allt med strand, vatten och sol gör att jag längtar.

Fötter i sand på stranden

Just i dag lär det nog inte bli så mycket bad, för det spöregnar (igen) och är kallt och blåsigt. Tog med mig ett spel, men i övrigt har jag ingen aning om vad vi ska hitta på i dag. Än. Åka någonstans och fika kanske, skrapa lite fönster (läs: R skrapar, jag tittar) eller promenera och leta roliga djur. Vad ska du göra i dag?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/badkruka/

2 kommentarer

  1. Ja jädra trist väder, bara… 🙁 Skönt att man inte har semester än på ett tag…

    1. Ja, faktiskt! Nu skiner solen igen, men det känns som ett våtvarmt omslag när man går ut… 😕

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: